Over Trienpont & Partners

Trienpont & Partners is een nieuw marketingkantoor dat zijn klanten helpt in het behalen van de verkoopdoelstellingen. We helpen bij het optimaal inzetten van het marketingbudget en kiezen voor methodieken die werken. Zo zijn we de ideale gids in de nieuwe digitale wereld.

Trienpont & Partners is een netwerkorganisatie, bestaand uit interne medewerkers die zich dagelijks inzetten voor de klanten en daarnaast een selectie aan partners die ofwel technisch ofwel inhoudelijk een specialisme hebben. Deze partners zijn gekozen op basis van een gedeelde passie voor vooruitgang.

Bij ons kan je terecht voor een globaal marketingplan, verkoop via het internet, Social Medi, marketing automatisatie en personalisatie, online effectief adverteren, integratie van chatbots en grafisch design. Zelf een intern marketing team? Dan kunnen wij instaan voor opleiding en advies.

Trienpont & Partners is zo de ideale marketingpartner voor elk automotive bedrijf. Met zijn ervaren marketeers bij allerhande automotive bedrijven, een gedeelde passie voor wagens, onze no-nonsens aanpak. We begrijpen dus de automobielsector als geen ander.